Direkt agencija

Izrada web stranica

Izrada web stranica

Naša usluga je namijenjena svima koji su u potrazi za profesionalnom i modernom web stranicom. Bez obzira na vaše potrebe, bilo da je to stvaranje jednostavne informativne stranice, kompleksne korporativne web stranice ili funkcionalne online trgovine, naš tim za web dizajn i razvoj je ovdje kako bi vam pružio visokokvalitetne usluge.

Usluga koju nudimo obuhvaća sve aspekte izrade web stranica, od početnog koncepta do konačne implementacije. Naši dizajneri pomoći će vam u stvaranju privlačnog i intuitivnog korisničkog sučelja koje će zadovoljiti vizualne i funkcionalne zahtjeve. Naši programeri su stručnjaci u raznim programskim jezicima i tehnologijama, što nam omogućuje da razvijemo web stranice visoke performanse, skalabilne i prilagođene specifičnim potrebama.

Mi znamo kako!

Slušamo ideje, ciljeve i želje i koristimo ih kao polazište za stvaranje web stranice koja će predstavljati vaše poslovanje na najbolji mogući način. Naš cilj je pružiti web stranicu koja će pomoći u privlačenju posjetitelja, povećanju konverzija i jačanju online prisutnosti.

Osim samog dizajna i razvoja, također pružamo podršku u optimizaciji web stranica za tražilice (SEO) kako biste bili vidljivi na internetu. Također možemo integrirati funkcionalnosti poput rezervacijskih sustava, online plaćanja, blogova i društvenih mreža kako biste imali sve što vam je potrebno za uspješno vođenje web stranice.

Nakon što web stranica bude lansirana, naš tim je tu kako bi vam pružio podršku i održavanje. Redovito ažuriranje i sigurnosna nadogradnja su ključni za održavanje pouzdanosti i performansi web stranice.

Ako tražite pouzdanog partnera za izradu web stranice, tu smo! Naš tim za web dizajn i razvoj je spreman pretočiti vaše ideje u stvarnost i pružiti web stranicu koja će ostaviti snažan dojam na posjetitelje!